Mijn overgang van Hardloper naar Fotograaf

Mijn passie voor hardlopen heeft een onverwachte wending genomen: van rennen op het parcours naar klikken achter de lens. Het hoogtepunt van deze verandering was toen Runner’s World besloot een van mijn foto’s te selecteren, wat voor mij een bevestiging was van mijn groei als fotograaf.

Als voormalig hardloper begrijp ik de opwinding van de wedstrijd en het gevoel van voldoening bij het bereiken van de finish. Nu, met mijn camera in de hand, kan ik die momenten vastleggen, samen met de emoties van de atleten.

Mijn reis als fotograaf begon op het parcours, maar heeft me nu naar nieuwe creatieve uitdagingen geleid. Door mijn website te gebruiken als een platform, hoop ik mijn passie voor zowel hardlopen als fotografie te delen en anderen te inspireren.

Lamberth

6 reacties

  1. Je maakt ook echt schitterende foto’s. Ik ben altijd blij als ik jou onderweg zie staan. En respect voor jou want je staat er door weer en wind. En ik denk dat je juist zulke mooie foto’s maakt omdat je het hardlopen snapt. Dus ga zo door!!

    • Hey Elske, dank je wel. Het is ook altijd leuk als jullie voorbij komen. Met een grote glimlach wat jullie uitstralen is ook een genot om te fotograferen..zie je bij een volgende evenement . Liefs XX

  2. Hey Lamberth ! Prachtige gear en dito foto’s! Top! Ik heb je inderdaad heel snel zien groeien als fotograaf, met prachtige plaatjes als resultaat.. de effort die je erin stopt werpt echt z’n vruchten af.
    Komt er ook nog een ‘ van drummer naar fotograaf??’
    Complimenten dus! X

    • Hey Mirjam, dankjewel voor de compliment. Wij zijn ongeveer samen begonnen met fotograferen, en je weet als ik ergens aan begin ga ik tot het uiterste met alles..hahaa. Jou gemaakte foto’s die ik op deze site gebruikt als mijn profielfoto blijf toch het mooiste van alle inzendingen die ik gekregen hebt. Wie weet maak ik nog een blog..van drummer tot fotograaf.. LiefsXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *